products

Γερμανικά fqc-08922 έκδοση Microsoft Windows 10 DVD υπέρ κλειδί cOem λογισμικού εξηντατετράμπιτο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ/Χογκ Κογκ/Ιρλανδία/Τουρκία το /Singapore
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: MS Partner
Αριθμό μοντέλου: Παράθυρα 10 υπέρ cOem
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμ
Τιμή: contact us
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία cOem εργοστασίων
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 PC/την εβδομάδα
Λεπτομερής ενημέρωση
Γλώσσα: Αγγλικά/γαλλικά/ιταλικά/ισπανικά/πολωνικά/ιαπωνικά/γερμανικά/κορεατικά ή προσαρμογή Προϊόν: Παράθυρα 10 υπέρ βασικός κώδικας
Ενεργοποίηση: 100% ενεργοποίηση on-line συνολικά Εγγύηση: Διάρκειας ζωής
Υψηλό φως:

λογισμικό PC παραθύρων

,

λογισμικό Microsoft Office


Περιγραφή προϊόντων

Γερμανικά fqc-08922 έκδοση Microsoft Windows 10 DVD υπέρ κλειδί cOem λογισμικού εξηντατετράμπιτο

 

 

 

Προϊόν Describtion:

 

Τα παράθυρα 10 υπέρ σχεδιάζονται για να παρέχουν μια γνωστή και παραγωγική εμπειρία πέρα από μια σειρά των καινοτόμων συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των lap-top, των υπολογιστών γραφείου, των ταμπλετών, και των τηλεφώνων. Σας βοηθά για να διαχειριστεί τις συσκευές σας, apps, και τις ταυτότητες που με τέτοιο τρόπο ώστε οι κλίμακες πάνω η κάτω με τις ανάγκες σας, έτσι η επιχείρησή σας μπορούν να αυξηθούν αποτελεσματικά. Και με τα παράθυρα 10 υπέρ, μπορείτε να έχετε τη ψυχική ηρεμία ξέροντας ότι οι ιδιότητες ασφαλείας επιχείρηση-βαθμού βοηθούν να προστατεύσουν τις κρίσιμες πληροφορίες σας.

 

Τα παράθυρα 10 επιχείρηση στηρίζονται στο ισχυρό ίδρυμα των παραθύρων 10 υπέρ, προσθέτοντας τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφαλίστρου με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των μεγαλύτερων οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένης της επιχείρησης ή του οργάνου τριτοβάθμιας εκπαίδευσής σας. Παρέχει την προηγμένη προστασία ενάντια στις σύγχρονες απειλές ασφάλειας, πλήρης ευελιξία των επιλογών επέκτασης, ενημέρωσης και υποστήριξης, και της περιεκτικής υποδομής, της συσκευής, και app των διοικητικών ικανοτήτων.
Τα παράθυρα 10 είναι εξοικειωμένα και εύχρηστα, με τα μέρη των ομοιοτήτων στα παράθυρα 7 συμπεριλαμβανομένων των επιλογών έναρξης. Ξεκινά και επαναλαμβάνει γρήγορα, έχει περισσότερη ενσωματωμένη ασφάλεια για να βοηθήσει να σας κρατήσει χρηματοκιβώτιο, και έχει ως σκοπό να εργαστεί με το λογισμικό και το υλικό που έχετε ήδη. Αυτό συνδυάζει τις δυνάμεις των παραθύρων 8 με τα παράθυρα 7.

 

Βελτίωση:


Αυτή η προσφορά βελτίωσης είναι για μια πλήρη έκδοση των παραθύρων 10, όχι μια δοκιμή. 3GB μεταφορτώνουν απαιτημένος οι αμοιβές πρόσβασης Διαδικτύου μπορούν να ισχύσουν. Για να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ελεύθερη προσφορά, πρέπει να αναβαθμίσετε στα παράθυρα 10 μέσα σε ένα έτος από διαθεσιμότητα. Μόλις αναβαθμίσετε, έχετε τα παράθυρα 10 δωρεάν σε εκείνη την συσκευή.


Τα παράθυρα 10 προσφορά βελτίωσης ισχύουν για τα κατάλληλα παράθυρα 7 και τα παράθυρα 8,1 συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών που είστε κύριος ήδη. Μερικές απαιτήσεις υλικού/λογισμικού εφαρμόζουν και χαρακτηρίζουν τη διαθεσιμότητα μπορούν να ποικίλουν από τη συσκευή και την αγορά. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ποικίλλουν από τη συσκευή. Οι συσκευές πρέπει να συνδεθούν με το Διαδίκτυο και να επιτρέψουν την αναπροσαρμογή παραθύρων. Παράθυρα 7 SP1 και παράθυρα 8,1 αναπροσαρμογή που απαιτείται. Μερικές εκδόσεις αποκλείονται: Παράθυρα 7 επιχείρηση, παράθυρα 8/8.1 επιχείρηση, και παράθυρα RT/RT 8,1. Οι ενεργοί πελάτες διαβεβαίωσης λογισμικού στη χορήγηση αδειών όγκου έχουν το όφελος για να αναβαθμίσουν στα παράθυρα 10 επιχειρηματικές προσφορές έξω από αυτήν την προσφορά.

 

Μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Η εργασία στις συσκευές μου, συναντά Cortana, παίρνει γίνοντη, παραμονή που οργανώνεται, παίρνει apps, προσωποποιεί το PC μου, διατηρεί επαφή, κοιτάζει βιαστικά τον Ιστό, διαχειρίζεται τις φωτογραφίες μου, έχει περισσότερη διασκέδαση, βρίσκει τον τρόπο μου με τους χάρτες

Απαιτήσεις συστημάτων

Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε στα παράθυρα 10 στο PC ή την ταμπλέτα σας, είναι εδώ τι παίρνει.

Επεξεργαστής: 1 gigahertz το (GHz) ή γρηγορότερος επεξεργαστής ή SOC
RAM: 1 gigabyte το (GB) για τριανταδυάμπιτο ή 2 ΜΒ για εξηντατετράμπιτο
Διάστημα σκληρών δίσκων: 16 ΜΒ για το τριανταδυάμπιτο OS 20 ΜΒ για το εξηντατετράμπιτο OS
Κάρτα γραφικών: DirectX 9 ή αργότερα με τον οδηγό WDDM 1,0
Επίδειξη: 800x600

 

 

Πώς να μεταφορτώσει τα παράθυρα 10;

 

 

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη τη γνήσια έκδοση των παραθύρων 7 ή των παραθύρων 8 έπειτα της ελεύθερος να αναβαθμίσετε την παλαιότερη έκδοση παραθύρων σας στα παράθυρα 10. Η Microsoft επιτρέπει επίσης σε σας για να μεταφορτώσει το αρχείο εικόνας του ISO των παραθύρων 10 32 μπιτ και 64 μπιτ που μεταφορτώνονται μέσω του εργαλείου δημιουργιών μέσων.

Το παράθυρο 10 προϊόν κλειδώνει τα τμηματικά κλειδιά:

Προκειμένου να ωφεληθείτε από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφαλίστρου των παραθύρων 10 χρειάζεστε πάντα ένα βασικό ή τμηματικό κλειδί προϊόντων για να ενεργοποιήσετε το αντίγραφο παραθύρων σας 10. Εάν χρησιμοποιείτε τη γνήσια έκδοση των παραθύρων 7 και 8 έπειτα μπορείτε να ελευθερώσετε τη βελτίωση στα παράθυρα 10. Υπάρχει διάφορο σε απευθείας σύνδεση παρέχοντας κλειδί ενεργοποίησης περιοχών για τα παράθυρα αλλά οι περισσότεροι από τους δεν λειτουργούν.

Σήμερα έχουμε το εύρημα έξω και πηγαίνοντας να μοιραστούμε με σας τα παράθυρα 10 κλειδιά προϊόντων, τμηματικά κλειδιά που είναι εγγυημένα για να απασχοληθούν σε 100%. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε σχεδόν όλες τις εκδόσεις των παραθύρων 10 χρησιμοποιώντας το κλειδί ενεργοποίησής μας παρεχόμενο κατωτέρω. Με αυτό το κλειδί μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα παράθυρα 10 εγχώριο ασφάλιστρο, τα παράθυρα 10 επαγγελματικά και τα παράθυρα 10 τελευταία.

 

 

Τα παράθυρα 10 σπίτι εναντίον υπέρ, ποια παράθυρα είναι σωστά για σας;

  Κερδίστε το σπίτι 10 Κερδίστε 10 υπέρ
Δημιουργήστε και ενώστε μια περιοχή (δίκτυο εργασίας) Αριθ. Ναι
BitLocker Αριθ. Ναι
Πολιτική διαχείριση ομάδας Αριθ. Ναι
Μακρινός υπολογιστής γραφείου Αριθ. Ναι
Υπερβολικός-β (virtualisation) Αριθ. Ναι
Ορισμένη πρόσβαση Αριθ. Ναι
Επιχειρηματικός τρόπος Internet Explorer Αριθ. Ναι
Κατάστημα παραθύρων για την επιχείρηση Αριθ. Ναι
Εμπιστευμένη μπότα Αριθ. Ναι
Αναπροσαρμογή παραθύρων για την επιχείρηση Αριθ. Ναι
Υποστηριγμένο μέγιστο RAM 128 ΜΒ 2 φυματίωση
 

 

Γερμανικά fqc-08922 έκδοση Microsoft Windows 10 DVD υπέρ κλειδί cOem λογισμικού εξηντατετράμπιτο 0Γερμανικά fqc-08922 έκδοση Microsoft Windows 10 DVD υπέρ κλειδί cOem λογισμικού εξηντατετράμπιτο 1Γερμανικά fqc-08922 έκδοση Microsoft Windows 10 DVD υπέρ κλειδί cOem λογισμικού εξηντατετράμπιτο 2

 

Μας ελάτε σε επαφή με: Αξία εργοστασίων και καλύτερη υπηρεσία σας.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales91@turingsource.com
Skype: το sales91@turingsource.com
Ετικέττες προϊόντων: Γερμανικά fqc-08922 έκδοση Microsoft Windows 10 DVD υπέρ κλειδί cOem λογισμικού εξηντατετράμπιτο

 

Στοιχεία επικοινωνίας
faina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615027407368

WhatsApp : +8613168007006