products

Το σε απευθείας σύνδεση λογισμικό cOem παραθύρων ενεργοποίησης εξηντατετράμπιτο κερδίζει 10 το υπέρ λειτουργικό πακέτο συστημάτων DVD

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Ιρλανδία, κορεατικά, ιαπωνικά, ΗΠΑ, Γερμανία, ρωσικά, Τουρκία, πλούσιοι Puerto
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: κερδίστε 10 υπέρ
Ποσότητα παραγγελίας min: 15pcs
Τιμή: Contact sales
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σφραγισμένο cOem πακέτο
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 10000pcs/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Συσκευασία: DVD+COA συσκευασία Ενεργοποίηση: 100% σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση παγκόσμια
Επαλήθευση: νομική και γνήσια επαλήθευση Υπηρεσία: εξουσιοδότηση ζωής
Μέθοδος πληρωμής: Τραπεζική μεταφορά MOQ: 15pcs
Τιμή: Contact us

Περιγραφή προϊόντων

 
Η σημαντικότερη πτυχή:
Ξέρουμε ότι έχετε ψάξει ένα καλό, σταθερό, αρχικό κλειδί, ελπίζουμε ότι δεν θα εξαπατηθείτε από τη φτηνή, κακής ποιότητας επιχείρηση στην αγορά. Τα κανάλια ανεφοδιασμού μας είναι όλα από τα κράτη μέλη, είναι μια εξουσιοδότηση, όχι το πραγματικό βασικό και πλαστό κλειδί μικτό επάνω.
Έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι κάθε πελάτης στην επιχείρησή μας για να αγοράσει τους πελάτες προϊόντων μπορεί πλήρως να μας εμπιστευθεί, έτσι ώστε τα συμφέροντα του πελάτη δεν θα βλαφθούν. Επίσης σας ευχαριστήστε για την υπομονή σας στην ανάγνωση και την εισαγωγή προϊόντων μας.
Η ελπίδα εσείς μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με, πιστεύω ότι θα πάρετε έναν καλό εταιρικό συνεργάτη, έτσι η ποιότητα των αγαθών σας θα εξασφαλιστεί.
 
 
Με τα παράθυρα 10 υπέρ, έχετε έναν μεγάλο συνέταιρο. Πάρτε τα γρηγορότερα ξεκινήματα, γνωστές ακόμα επεκταθείσες επιλογές έναρξης, και τους μεγάλους νέους τρόπους να αποκτηθεί η ουσία γίνοντη, συν τα καινοτόμα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως μια ολοκαίνουργια μηχανή αναζήτησης που χτίζεται για τη σε απευθείας σύνδεση δράση και Cortana, ο πιό προσωπικός ψηφιακός βοηθός. Παράθυρα 10 υπέρ προσφορές όλα τα μεγάλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των παραθύρων 10 σπίτι, συν τη σημαντική επιχειρησιακή λειτουργία για την κρυπτογράφηση, μακρινή σύνδεση, που δημιουργούν τα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας, και περισσότερους
Παράθυρα 10 συμβατότητα.
Τα παράθυρα 10 σχεδιάζονται για να είναι συμβατά με τα προγράμματα που τρέχουν στα παράθυρα 7 ή τα παράθυρα 8/8.1. Και τα έγγραφα και τα αρχεία σας συντηρούνται έτσι δεν πρέπει να ανησυχήσετε για τα πράγματα που χάνονται.
 
Ο ψηφιακός βοηθός σας.
Το Cortana είναι ο αληθινά προσωπικός ψηφιακός βοηθός σας που απασχολείται σε όλα τα παράθυρά σας σε 10 συσκευές για να σας βοηθήσει να πάρετε τα πράγματα γίνοντα.
 
Ένα ζεστό καλωσόρισμα.
Με τα παράθυρα γειά σου, η συσκευή σας σας χαιρετά ονομαστικά και σας αφήνει σύνδεση με ακριβώς ένα βλέμμα ή μια αφή - είναι γρηγορότερη και ασφαλέστερη και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να δακτυλογραφήσει έναν κωδικό πρόσβασης.
 
Ολοκαίνουργια μηχανή αναζήτησης.
Η άκρη της Microsoft είναι ολοκαίνουργια μηχανή αναζήτησης που κάνει την εργασία Ιστού τον τρόπο που κάνετε. Μπορείτε ακόμη και να γράψετε ή να δακτυλογραφήσετε στα webpages και να μοιραστείτε εύκολα τις αυξήσεις με άλλες.
 
Πολυ-κάνοντας.
Πάρτε τους μεγάλους νέους τρόπους να μείνει οργανωμένος και να είναι παραγωγικός. Μπορείτε εύκολα να σπάσετε απότομα μέχρι τέσσερα apps σε μια οθόνη και να δημιουργήσετε τους εικονικούς υπολογιστές γραφείου όταν χρειάζεστε περισσότερο διάστημα.
 
Μεγάλος για το γραφείο.
Τα παράθυρα 10 είναι ο τέλειος συνεργάτης για το τρέξιμο της ακολουθίας παγκόσμιας μέγιστης παραγωγικότητας συμπεριλαμβανομένου του Word, του Excel, του PowerPoint και της προοπτικής. Microsoft Office που πωλείται χωριστά.
 
 
ΣΒΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το κλειδί προϊόντων μπορεί να είναι χρησιμοποιημένες και προσωπικές ή εμπορικές/επιχειρησιακές εγκαταστάσεις. Μπορέστε να ενεργοποιηθείτε στο ίδιο PC μετά από να επαναμορφοποιήσει, μπορεί να ελεγχθεί με τη Microsoft. Είναι νομιμότητα και γνήσια επαλήθευση. 100% αυθεντικός!
Είμαστε επαγγελματικός σφαιρικός κατασκευαστής λογισμικού στην Κίνα, δεν είμαστε μεταπωλητής, εάν είστε έξυπνος αγοραστής, εσείς ξέρουμε ποιος ένας είναι καλύτερος, και ξέρω ότι είστε αρκετά έξυπνοι να αποφασίσετε.
Φροντίζουμε για σας μετά από τις πωλήσεις! Θα σας βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Παίρνετε την ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ υποστήριξη, καλά αξίας του!!
Εκτιμάμε τη σταθερή και μακροπρόθεσμη επιχείρηση, έτσι η ποιότητα των προϊόντων μας πρέπει να είναι υψηλή χωρίς το πρόβλημα.
Εάν προτιμάτε τη σταθερή και μακροπρόθεσμη επιχείρηση, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.
Άλλα προϊόντα στο απόθεμα
 

 
Παράθυρα
Κερδίστε 10/11 υπέρ COA
Κερδίστε το 10/11 υπέρ cOem
Κερδίστε 10/11 υπέρ Retail//Win 10 υπέρ USB
Κερδίστε το 10/11 σπίτι COA
Κερδίστε το cOem 10 σπιτιών
Κερδίστε την υπέρ βασική αυτοκόλλητη ετικέττα 8,1
Κερδίστε τον υπέρ cOem 8,1
Κερδίστε 8,1 υπέρ λιανικό
Κερδίστε 7 υπέρ COA
Κερδίστε τον υπέρ cOem 7
 
Κερδίστε τον κεντρικό υπολογιστή
Κερδίστε το cOem προτύπων κεντρικών υπολογιστών το 2016
Κερδίστε χωρίζει τη λιανική πώληση προτύπων του 2016
Κερδίστε τον κεντρικό υπολογιστή 2012 cOem R2 STD
Κερδίστε τη λιανική πώληση κεντρικών υπολογιστών το 2012 STD
Κερδίστε τη λιανική πώληση Datacenter κεντρικών υπολογιστών το 2012
Κερδίστε το cOem κεντρικών υπολογιστών το 2019 STD
Κερδίστε τη λιανική πώληση κεντρικών υπολογιστών το 2022 STD
 
 
Γραφείο
Γραφείο 2019 υπέρ συν
Λιανική έκδοση γραφείων 2019 STD
Γραφείο 2019Pro συν τη λιανική έκδοση DVD
Το γραφείο το 2019 για κερδίζει το σπίτι & την επιχείρηση
Γραφείο 2019 για το σπίτι & την επιχείρηση της Mac (PKC)
Γραφείο 2021 υπέρ συν τη λιανική έκδοση

Σπίτι & επιχείρηση γραφείων 2021
 Λιανική έκδοση

 
Το σε απευθείας σύνδεση λογισμικό cOem παραθύρων ενεργοποίησης εξηντατετράμπιτο κερδίζει 10 το υπέρ λειτουργικό πακέτο συστημάτων DVD 0
Το σε απευθείας σύνδεση λογισμικό cOem παραθύρων ενεργοποίησης εξηντατετράμπιτο κερδίζει 10 το υπέρ λειτουργικό πακέτο συστημάτων DVD 1
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
faina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615027407368

WhatsApp : +8613168007006