aboutus

CERVVO GROUP INC.

CERVVO GROUP INC. CERVVO GROUP INC. CERVVO GROUP INC. CERVVO GROUP INC. CERVVO GROUP INC.
1 2 3 4 5
CERVVO GROUP INC.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: CERVVO, TURING, MICROSOFT, DFXS
Αριθμός Υπαλλήλων: 300~400
Ετήσιες πωλήσεις: 20,000,000-25,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2014
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

       Το Νοέμβριο του 2016, το καπούλι ζώου CERVVO που περιορίστηκε καθιερώθηκε στο Χονγκ Κονγκ. (Εφεξής αναφερόμενος ως CERVVO.) CERVVO είναι oversea διακλαδίζεται εν πλήρη κυριότητα από DFXS τη Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ βασισμένο στο κατασκευαστικό κέντρο Shenzhen, αναλαμβάνει το παγκόσμιο επιχειρηματικό πεδίο διαταγής από τους πελάτες στη βιομηχανία αποθήκευσης ημιαγωγών.

 

     Η Co. τεχνολογίας DFXS, ΕΠΕ καθιερώθηκε το Σεπτέμβριο του 2014. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στο σχέδιο, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις της μνήμης και των προϊόντων στερεάς κατάστασης σκληρών δίσκων. Η έδρα DFXS καθιερώθηκε σε Shenzhen, Κίνα. Και οργάνωση μια διεθνής αποθήκη εμπορευμάτων διοικητικών μεριμνών στα νέα εδάφη του Χονγκ Κονγκ, με περισσότερους από 300 υπαλλήλους. Η επιχείρηση αντικαθιστά έναν μεγάλο αριθμό χειρωνακτικών διαδικασιών με το top-notch αυτοματοποιημένο εξοπλισμό παραγωγής.

 

        Όχι μόνο εξασφαλίζει την ποιότητα παραγωγής, αλλά και σώζει πολλά κόστη εργασίας σε κάποιο βαθμό. Με τα πλεονεκτήματα βιομηχανίας του, DFXS έχει εξυπηρετήσει την παραγωγή και την επεξεργασία πολλών γνωστών επιχειρήσεων. Αυτή τη στιγμή, η βάση παραγωγής και το κέντρο Ε&Α καταλαμβάνουν μια περιοχή περίπου 5.000 τετραγωνικών μέτρων, και έχουν 6 γραμμές παραγωγής Siemens SMT, γραμμές παραγωγής δοκιμής κίνησης μνήμης 16 και στερεάς κατάστασης και 2 γραμμές παραγωγής συνελεύσεων. Η ικανότητα παραγωγής είναι 300K/month για τη μνήμη και 600K/month για τις στερεάς κατάστασης κινήσεις.

 

    Από την καθιέρωσή του, DFXS έχει δώσει πάντα προσοχή στη βελτίωση του διοικητικού επιπέδου και τη βελτίωση τεχνολογίας, και έχει λάβει επιτυχώς ISO45001, ISO9001, ISO14001 και άλλες πιστοποιήσεις συστημάτων διαχείρισης, καθώς επίσης και ROHS, το αλόγονο ελεύθερα, και την πιστοποίηση 3C. DFXS θα επιμείνει πάντα στην εστίαση στον τομέα της αποθήκευσης ημιαγωγών, της επιμονής στο πελάτης-centricity, της στήριξης στα επαγγελματικά ταλέντα και της τοπ επένδυσης εξοπλισμού, για να παρέχει σε περισσότερους πελάτες τις υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις προϊόντων και τις υπηρεσίες, και είναι δεσμευμένο να γίνει διεθνείς πρώτης τάξεως κατασκευαστής προϊόντων αποθήκευσης και προμηθευτής λύσης.

 

        Το καπούλι ζώου CERVVO που περιορίζεται, στηργμένος στα πλεονεκτήματα θέσης του σφαιρικού λιμένα ελευθεροποίησης των συναλλαγών του Χογκ Κογκ, που συνδυάζονται με τους όρους υλικού παραγωγής του κατασκευαστικού κέντρου Shenzhen, θα παράσχει στους πελάτες στη βιομηχανία αποθήκευσης ημιαγωγών την αξιόπιστη ποιότητα και την καλύτερη μνήμη τιμών, τις στερεάς κατάστασης κινήσεις και άλλα προϊόντα.

 

Κίνα CERVVO GROUP INC. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 


 

Ιστορία

Κίνα CERVVO GROUP INC. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 


 

Υπηρεσία

Κίνα CERVVO GROUP INC. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 


 

Η ομάδα μας

Κίνα CERVVO GROUP INC. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

Κίνα CERVVO GROUP INC. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 


 

Culture

Κίνα CERVVO GROUP INC. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας