products

Αρχική συσκευασία 1 DVD cOem στερεάς κατάστασης Drive SSD & βασική εγγύηση διάρκειας ζωής αδειών κώδικα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιρλανδία/ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Original Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Windows 7 Professional
Ποσότητα παραγγελίας min: 10pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σφραγισμένη εργοστάσιο συσκευασία cOem
Χρόνος παράδοσης: Σε 48 ώρες μετά από να λάβει τη μεταφορά
Όροι πληρωμής: Western Union, Moneygram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 PC ανά ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Έκδοση: Έκδοση cOem MEDIA: 64 / 32 μπιτ
Γλώσσα: Το αγγλικό/γαλλικό/αραβικό/ισπανικό /Japanese Ναυτιλία: Αεροπορικώς
Εκφράστε: DHL/EMS/UPS/Fedex/TNT Έξοδα αποστολής: Ελεύθερος
Υψηλό φως:

κερδίστε το λογισμικό 7

,

παράθυρα 7 λογισμικό βελτίωσης


Περιγραφή προϊόντων

Αρχικά παράθυρα 7 πακέτο 1 DVD cOem λογισμικών & βασική εγγύηση διάρκειας ζωής αδειών κώδικα

Τι είναι λογισμικό cOem;

 

Στάσεις cOem για τον αρχικό κατασκευαστή εξοπλισμού. Ο cOem, όταν χρησιμοποιείται για να περιγράψει το λογισμικό, χρησιμοποιείται για να διαφοροποιήσει εκείνη την έκδοση του λογισμικού που συσσωρεύεται με το συγκεκριμένο υλικό από εκείνο το ίδιο πακέτο λογισμικού που πωλείται από μόνο του με ένα λιανικό πακέτο.

 

 

Το κλειδί προϊόντων μπορεί να είναι χρησιμοποιημένες και προσωπικές ή εμπορικές/επιχειρησιακές εγκαταστάσεις. Μπορέστε να ενεργοποιηθείτε στο ίδιο PC μετά από να επαναμορφοποιήσει, μπορεί να ελεγχθεί με Microsoft.It είναι νομιμότητα και γνήσια επαλήθευση. 100% αυθεντικός!

 

Είμαστε επαγγελματικός σφαιρικός κατασκευαστής λογισμικών σε Chian, δεν είμαστε μεταπωλητής, εάν είστε έξυπνος αγοραστής, εσείς ξέρουμε ποιος ένας είναι καλύτερος, και ξέρω ότι είστε αρκετά έξυπνοι να αποφασίσετε. 

 

Δεν πωλούμε τα χαραγμένα, ραγισμένα προϊόντα. Αυτές οι λογισμικό και άδεια είναι η αρχική Microsoft. Είναι ολοκαίνουργιο και αχρησιμοποίητο. Εγκατήστησε ποτέ το Ben, ενεργοποιημένος, ή η καταχωρημένη μελλοντική υποστήριξη είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ όπως κάνουμε on-line, όχι μειωμένο ωράριο!

 

Δεν είμαστε το είδος που έχει πραγματοποιήσει τις πωλήσεις, κατόπιν δεν δίνουμε τη βλασφημία για σας!

 

Φροντίζουμε για σας μετά από τις πωλήσεις! Θα σας βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Παίρνετε την ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ υποστήριξη, καλά αξίας του!!

Αρχική συσκευασία 1 DVD cOem στερεάς κατάστασης Drive SSD & βασική εγγύηση διάρκειας ζωής αδειών κώδικα 0Αρχική συσκευασία 1 DVD cOem στερεάς κατάστασης Drive SSD & βασική εγγύηση διάρκειας ζωής αδειών κώδικα 1Αρχική συσκευασία 1 DVD cOem στερεάς κατάστασης Drive SSD & βασική εγγύηση διάρκειας ζωής αδειών κώδικα 2Αρχική συσκευασία 1 DVD cOem στερεάς κατάστασης Drive SSD & βασική εγγύηση διάρκειας ζωής αδειών κώδικα 3


Περιγραφή προϊόντων
Η χρήση αυτού του λογισμικού καναλιών οικοδόμων συστημάτων cOem υπόκειται στους όρους της άδειας οικοδόμων συστημάτων cOem της Microsoft. Αυτό το λογισμικό προορίζεται για την προ-εγκατάσταση σε ένα νέο προσωπικό Η/Υ για τη μεταπώληση. Αυτό το λογισμικό καναλιών οικοδόμων συστημάτων cOem απαιτεί τη assembler για να παρέχει το τέλος - υποστήριξη χρηστών για το λογισμικό παραθύρων και δεν μπορεί να μεταφερθεί σε έναν άλλο υπολογιστή μόλις εγκατασταθεί. Για να αποκτήσετε το λογισμικό παραθύρων με την υποστήριξη που παρέχεται από τη Microsoft παρακαλώ δείτε το πλήρες πακέτο μας «λιανικές» προσφορές προϊόντων.
Έρευνα του κλειδιού προϊόντων σας; Το κλειδί προϊόντων είναι μια σειρά 25 ψηφίων με μια παύλα μεταξύ του κάθε 5 ψηφία. Θα πει το «κλειδί προϊόντων» πριν από 25 ψηφία ή θα έχει μια εικόνα ενός κλειδιού δίπλα σε 10 ψηφία με τα υπόλοιπα 15 στην επόμενη γραμμή κατωτέρω. Το κλειδί προϊόντων βρίσκεται γενικά στη χαμηλότερη αριστερή γωνία της περίπτωσης DVD, σε ο ίδιος δίσκο, ή σε ένα φυλλάδιο στη συσκευασία που λάβατε.

 

Χτισμένος για την επιχείρηση
Με τα παράθυρα 7 ο επαγγελματίας, λιγότεροι τοίχοι στέκεται μεταξύ σας και της επιτυχίας σας. Μπορείτε να τρέξετε πολλά προγράμματα παραγωγικότητας παραθύρων XP στον τρόπο παραθύρων XP και να ανακτήσετε τα στοιχεία εύκολα με τα αυτόματα στηρίγματα στο δίκτυό σας σπιτιών ή επιχειρήσεων. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε με τα δίκτυα επιχείρησης αβίαστα και ασφαλέστερα με την περιοχή ενώνετε. Με όλα τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ψυχαγωγίας του εγχώριου ασφαλίστρου παραθύρων, είναι μια μεγάλη επιλογή για το σπίτι και για την επιχείρηση. Η ανάγκη να χρησιμοποιηθούν οι πολλαπλάσιες γλώσσες στο PC ή τη βοήθειά σας προστατεύει τα στοιχεία σας με την ενισχυμένη ασφάλεια BitLocker;

Αρχική συσκευασία 1 DVD cOem στερεάς κατάστασης Drive SSD & βασική εγγύηση διάρκειας ζωής αδειών κώδικα 4

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Katherine

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617748673879

WhatsApp : +8618718782025