Αρχική Σελίδα

Turing Group Limited

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Παράθυρα 10 βασικός κώδικας για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Παράθυρα 10 βασικός κώδικας για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Win10 και win8.1 αγόρασα όλη την τέλεια, καλή επικοινωνία εργασίας με τον πωλητή, και η ναυτιλία ήταν γρήγορη, ευχαριστεί Turing International Limited.

—— Αλέξανδρος (από τη Ρωσία)

Πολύ επαγγελματικός στα στοιχεία λογισμικού. Το προϊόν είναι ακριβώς όπως περιγράφεται. επιθυμήστε μια μακροπρόθεσμη επιχείρηση με σας. ελπίστε το μήνυμά ότι μου μπορεί να ελπίσει εσείς τύποι στην εμπιστοσύνη

—— Fancis (από U.S.A)

Οι αυτοκόλλητες ετικέττες COA με το πακέτο στοιχείων εγκαταστάσεων μέσω του μεριδίου σύννεφων είναι η καλύτερη επιλογή για με για να προωθήσουν αυτήν την επιχείρηση εύκολη και οικονομία. YOYO ευχαριστιών

—— Luis (από τη Γαλλία)

Αγόρασα αυτό το στοιχείο που αναβαθμίζει από τα παράθυρα 10 στον υπολογιστή της DELL. Το προϊόν ήταν εύκολο και κάπως γρήγορο να εγκατασταθεί. Ευχαριστήστε την υπομονετική υπηρεσία προσωπικού Turing

—— Frank (από τη Γαλλία)

Είμαι Online Chat Now

Turing Group Limited

1 2 3
Turing Group Limited Turing Group Limited Turing Group Limited
Γραφείο στο πάρκο λογισμικού Προσωπικό σε ΕΝΑ Ομάδα Διοίκησης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : MICROSOFT, ΠΛΙΘΑ, Turing
Αριθμός Υπαλλήλων : 30~50
Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000-2,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Περίπου Turing

 

Από το 2003, Turing έχει δεσμευθεί στην παροχή των υψηλότερων ποιοτικών προϊόντων και των λύσεων υπηρεσιών για να βοηθήσει τους πελάτες μας να διαχειριστούν και να αυξηθούν την επιχείρησή τους.  Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βρούν τους νέους τρόπους να επαναπροσδιοριστεί η επιχείρησή τους με την παροχή της πιό χρήσιμης λύσης σε ανταγωνιστικές τιμές.


Το Turing, μια επιχείρηση εσείς μπορεί να προσφέρει τη αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, η βάση πελατών μας έχει αυξηθεί γρήγορα, και ο πολυτιμότερος θησαυρός που έχουμε είμαστε η εμπιστοσύνη που καθιερώνεται στους ικανοποιημένους πελάτες μας. Με Turing, παίρνετε τις αποδεδειγμένες λύσεις λογισμικού από μια αποδεδειγμένη επιχείρηση. Είμαστε εξουσιοδοτημένος προστιθεμένης αξίας μεταπωλητής της Microsoft, κυβέρνηση της Microsoft & μεταπωλητής εκπαίδευσης, ακαδημαϊκός μεταπωλητής της Microsoft, και οικοδόμος συστημάτων cOem της Microsoft. Ειδικευόμαστε για να προμηθεύσουμε σκληρά 

ή διακομμένο επιχειρησιακό λογισμικό.
   
Εσείς Trust Our Company και τιμή, παραδίδουμε, εγγυώμαστε!
Σας ενθαρρύνουμε για να συγκρίνουμε τις τιμές, τις υπηρεσίες, καθώς επίσης και τα προϊόντα. Όλα τα στοιχεία που φέρνουμε υποστηρίζονται από την εγγύηση ικανοποίησης 100% μας. Η συζήτηση σε μας ή αναθεωρεί τον κατάλογο προϊόντων μας και βλέπει πώς μπορούμε να παρέχουμε μια αξιόπιστη λύση λογισμικού για να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα και την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας!
   
Τελευταίοι αλλά όχι λιγότεροι, βάζουμε τη ΑΜΟΙΒΑΊΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ πριν από τη χαμηλή τιμή!

 

Turing Group Limited

 

 

 

 

Τιμές Turing


ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΩΤΑ
Τα συμφέροντα της κοινότητάς μας αγοραστών και πωλητών πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα μας


ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΊΑ
Πιστεύουμε ότι η ομαδική εργασία επιτρέπει στους απλούς ανθρώπους για να επιτύχει τα εξαιρετικά πράγματα


ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ
Σε αυτόν τον γρήγορα εξελισσόμενο κόσμο, υδρονέφωση είμαστε εύκαμπτοι, innocative και έτοιμοι να προσαρμοστούμε στους νέους επιχειρησιακούς όρους προκειμένου να επιζήσουμε.


ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Αναμένουμε τους ανθρώπους μας για να υποστηρίξουμε τα υψηλότερα πρότυπα της τιμιότητας και για να παραδώσουμε στις υποχρεώσεις.


ΠΑΘΟΣ
Αναμένουμε τους ανθρώπους μας για να πλησιάσουμε όλα με την πυρκαγιά στην κοιλιά τους και να σταματήσουμε ποτέ να κάνουμε τι θεωρούν ότι είναι σωστός.


ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Οι υπάλληλοι που καταδεικνύουν την εμμονή και την τελειότητα ανταμείβονται πλουσιοπάροχα. τίποτα δεν πρέπει να ληφθεί ελαφριά δεδομένου ότι ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας για «να εργαστούμε ευτυχώς, και να ζήσουμε σοβαρά.»

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Turing Group Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Lynn

Τηλ.:: 00-86-18718782025

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)