products

Microsoft Windows 11 αυτοκόλλητη ετικέττα αδειών COA υπέρ/σπίτι

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιρλανδία/ΗΠΑ/Ταϊλάνδη/Σιγκαπούρη
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft Certified
Αριθμό μοντέλου: παράθυρα 11 αυτοκόλλητη ετικέττα αδειών COA
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμ
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: ημέρες 1 εργασίας ~ 2
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 PC/ΜΉΝΑΣ
Λεπτομερής ενημέρωση
Εφαρμογή: 32 bit / 64 bit Δραστηριοποίηση: Σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση
Συσκευασία: Συσκευασία cOem Σκληρός δίσκος: Διαθέσιμος χώρος στο δίσκο 16 ΜΒ
κίνηση: Κίνηση dvd-ROM Γλώσσα: Αγγλικά
Υψηλό φως:

παράθυρα 7 λογισμικό βελτίωσης

,

παράθυρα 7 επαγγελματικό λογισμικό


Περιγραφή προϊόντων

Microsoft Windows 11 αυτοκόλλητη ετικέττα αδειών COA υπέρ/σπίτι

 

Microsoft Windows 11 αυτοκόλλητη ετικέττα αδειών COA υπέρ/σπίτι 0Microsoft Windows 11 αυτοκόλλητη ετικέττα αδειών COA υπέρ/σπίτι 1

 

Τα παράθυρα 11 είναι το νέο λειτουργικό σύστημα από τη Microsoft. Χαρακτηρίζει ένα ξανασχεδιασμένο βλέμμα και αισθάνεται και εργαλεία για, και που θα σας βοηθήσουν να είστε αποδοτικότερους σε όλα που. Υπάρχουν όλα που χρειάζεστε στα παράθυρα 11 και περισσότεροι. Είναι το καλύτερο εργαλείο για τα πάθη σας, που παίζουν τηλεοπτικά τα παιχνίδια, ακούοντας τη μουσική, βίντεο προσοχής, έκφραση της δημιουργικότητάς σας, ή να διατηρήσει επαφή με τους αγαπημένους αυτούς σας.

 

 

ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΣΑΣ

Τα παράθυρα 11 έχουν τα εύχρηστα εργαλεία που σας βοηθούν να μεγιστοποιήσετε το διάστημα και την παραγωγικότητα οθόνης σας. Το συνδυάστε με τη Microsoft 365 συνδρομή (με πρόσθετο κόστος) και τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να πάρει τα πράγματα γίνοντα.

 

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΦΗ

Με το χαρακτηριστικό γνώρισμα συνομιλίας των ομάδων της Microsoft μπορείτε να έρθετε σε επαφή με καθεμία που θέλετε δωρεάν και στο δικαίωμα ευκολίας σας από τον υπολογιστή γραφείου σας. Οι κλήσεις και οι συνομιλίες είναι ενσωματωμένες σε taskbar σας. Η επικοινωνία είναι ακριβώς μερικοί κρότοι μακριά.

 

 

 

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

Η άκρη της Microsoft, οι ομάδες της Microsoft, και οι εφαρμογές εσείς χρειάζονται την εργασία χωρίς ραφή με τα νέα πολλαπλών καθηκόντων εργαλεία όπως τα σχεδιαγράμματα αγκύρων, οι υπολογιστές γραφείου, και η νέα, πιό διαισθητική να επανατοποθετήσουν εμπειρία.

ΝΕΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΥΧΕΡΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΎ

Τα παράθυρα 11 είναι επίσης η εξέχουσα θέση της τεχνολογίας για την απόδοση τυχερού παιχνιδιού PC. Με το πέρασμα παιχνιδιών Xbox (πρόσθετη συνδρομή που απαιτείται) μπορείτε να παίξετε τα πιό πρόσφατα παιχνίδια από την πρώτη μέρα. Φωτοστέφανος άπειρος, ορίζοντας 5, ηλικία Forza των αυτοκρατοριών IV: αυτοί είναι ακριβώς μερικοί από τους μεγάλους - ονόματα ότι το πέρασμα παιχνιδιών Xbox σας δίνει την πρόσβαση την ημέρα μια.

 

 

 

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

·Επεξεργαστής: 1 gigahertz (Ghz) ή υψηλότερος, με τουλάχιστον 2 πυρήνες σε έναν συμβατό εξηντατετράμπιτο επεξεργαστή ή ένα σύστημα--τσιπ (SOC)

·RAM: 4 gigabytes (ΜΒ)

·Αποθήκευση: 64 ΜΒ ή μεγαλύτερη συσκευή αποθήκευσης

·Υλικολογισμικό συστημάτων: Συμβατή ασφαλής μπότα UEFI

·TPM: Εξασφαλίστε την έκδοση ενότητας πλατφορμών (TPM) 2.0

·Κάρτα γραφικών: DirectX 12 ή πιό πρόσφατο συμβατό σύστημα με τον οδηγό WDDM 2,0

·Επίδειξη: Υψηλή επίδειξη καθορισμού (720p) με ένα διαγώνιο μέγεθος περισσότερων από 9 ιντσών, 8 μπιτ ανά κανάλι χρώματος

·Σύνδεση στο Διαδίκτυο και απολογισμός της Microsoft: Τα παράθυρα 11 απαιτούν μια σύνδεση στο Διαδίκτυο και έναν απολογισμό της Microsoft

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΏΝ

·Microsoft Windows 11 επαγγελματική εξηντατετράμπιτη έκδοση cOem

·Αριθμός αδειών: 1

·Η άδεια είναι προς χρήση από ένα άτομο τη φορά.

·Το προϊόν παρέχεται είτε τριανταδυάμπιτος είτε εξηντατετράμπιτος.

·Ο κατασκευαστής συστημάτων» σημαίνει έναν cOem (αρχικός κατασκευαστής εξοπλισμού), τη assembler, τον επιδιορθωτή ή τον προ-εφαρμοστή του λογισμικού που πωλεί το σύστημα πελατών σε έναν τρίτο.

·Το σύστημα πελατών» σημαίνει ένα πλήρως συγκεντρωμένο συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών που αποτελείται από μια ΚΜΕ, μητρική κάρτα, λογισμικό που ο όρος «σύστημα πελατών» σημαίνει ένα πλήρως συγκεντρωμένο συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών που αποτελείται από μια ΚΜΕ, μια μητρική κάρτα, μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μια επί του σκάφους μνήμη, μια εσωτερικές σκληρές κίνηση και μια περίφραξη.

·Η άδεια cOem πρέπει να εγκατασταθεί από έναν κατασκευαστή συστημάτων μέσα σε 90 ημέρες από την αγορά του συστήματος πελατών.

·Η άδεια cOem ισχύει μόνο στην πρώτη μηχανή στην οποία το προϊόν εγκαθίσταται. Δεν είναι μεταβιβάσιμο σε ένα άλλο σύστημα πελατών.

·Μια σημαντική αλλαγή στη διαμόρφωση του συστήματος πελατών (π.χ. αλλαγή της μητρικής κάρτας) καθιστά την άδεια άκυρη.

·Η υποστήριξη για αυτό το προϊόν παρέχεται απλώς από τον κατασκευαστή συστημάτων.

·Σε καμία περίπτωση εάν χρησιμοποιούταν αυτό το προϊόν ως άδεια βελτίωσης σε ένα υπάρχον ελλοχεύον λειτουργικό σύστημα παραθύρων, ούτε θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ένα μη-γνήσιο λειτουργικό σύστημα παραθύρων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Nick

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613168007006

WhatsApp : +8613168007006