products

Γνήσιος τυποποιημένος το 2016 κεντρικών υπολογιστών παραθύρων τριανταδυάμπιτος εξηντατετράμπιτος κιβωτίων cOem λιανικός, κερδίζει τα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών το 2016

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: HK, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Ιρλανδία, κορεατικά, ιαπωνικά, ΗΠΑ, Γερμανία, ρωσικά,
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Originally Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Κερδίστε τη λιανική πώληση κεντρικών υπολογιστών το 2019 STD
Ποσότητα παραγγελίας min: 10pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Η αρχική λιανική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Λεπτομερής ενημέρωση
Ενεργοποίηση: σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση 100% συνολικά Εγγύηση: έγκυρος για τη διάρκεια ζωής
Επαλήθευση: Είναι νομιμότητα και γνήσια επαλήθευση. 100% αυθεντικός! Υπηρεσία: όλη η υπηρεσία μεταπώλησης ζωής
Έκδοση: Λιανικός
Υψηλό φως:

Παράθυρα 10 επαγγελματικός cOem

,

πακέτο οικοδόμων συστημάτων cOem


Περιγραφή προϊόντων

Γνήσιος τυποποιημένος το 2016 κεντρικών υπολογιστών παραθύρων τριανταδυάμπιτος εξηντατετράμπιτος κιβωτίων cOem λιανικός, κερδίζει τα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών το 2016 0Γνήσιος τυποποιημένος το 2016 κεντρικών υπολογιστών παραθύρων τριανταδυάμπιτος εξηντατετράμπιτος κιβωτίων cOem λιανικός, κερδίζει τα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών το 2016 1Γνήσιος τυποποιημένος 2016 παραθύρων τριανταδυάμπιτος εξηντατετράμπιτος κιβωτίων κεντρικών υπολογιστών λιανικός

 

Πληροφορίες προϊόντων

 • Το πρότυπο χορήγησης αδειών κεντρικών υπολογιστών το 2016 παραθύρων περιλαμβάνει και τους δύο πυρήνες + άδειες το (CALs) πρόσβασης πελατών.

 • Κάθε χρήστης και συσκευή που έχουν πρόσβαση σε εξουσιοδοτημένα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών παραθύρων, ένα Datacenter ή πολυσημειακή μια έκδοση απαιτούν έναν κεντρικό υπολογιστή θερμ. παραθύρων, ή τις μακρινές υπολογιστών γραφείου υπηρεσίες το (RDS) θερμ. παραθύρων κεντρικών υπολογιστών και.

 

Γνήσιος τυποποιημένος το 2016 κεντρικών υπολογιστών παραθύρων τριανταδυάμπιτος εξηντατετράμπιτος κιβωτίων cOem λιανικός, κερδίζει τα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών το 2016 2ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ ΤΟ 2016 ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

Ο κεντρικός υπολογιστής το 2016 παραθύρων είναι ένα λειτουργικό σύστημα κεντρικών υπολογιστών που αναπτύσσεται από τη Microsoft ως τμήμα της οικογένειας των WINDOWS NT των λειτουργικών συστημάτων, που αναπτύσσεται ταυτόχρονα με τα παράθυρα 10. Η πρώτη πρόωρη έκδοση πρόβλεψης (τεχνική πρόβλεψη) διατέθηκε την 1η Οκτωβρίου 2014 μαζί με την πρώτη τεχνική πρόβλεψη του συστήματος Center.Unlike που οι προηγούμενες εκδόσεις κεντρικών υπολογιστών παραθύρων, που κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα με το λειτουργικό σύστημα πελατών, κεντρικός υπολογιστής το 2016 παραθύρων κυκλοφόρησαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 της Microsoft αναφλέγουν τη διάσκεψη και έγιναν γενικά - διαθέσιμος στις 12 Οκτωβρίου 2016

 

 

Ασφάλεια ενσωματωμένη στην έναρξη
Μειώστε τον κίνδυνο με τα πολλαπλάσια στρώματα του δικαιώματος ασφάλειας στο λειτουργικό σύστημα για την προστασία -εγκαταστάσεων και σύννεφων.

Ενισχύστε την ασφάλεια με τον κεντρικό υπολογιστή το 2016 παραθύρων
Στηριχθείτε στα νέα στρώματα της προστασίας που χτίζονται στο λειτουργικό σύστημα στην περαιτέρω προστασία ενάντια στις παραβιάσεις της ασφαλείας. Βοηθήστε να εμποδίσετε τις κακόβουλες επιθέσεις και να ενισχύσετε την ασφάλεια των μηχανημάτων εικονικής πραγματικότητας, των εφαρμογών, και των στοιχείων σας.

Virtualize χωρίς συμβιβασμό της ασφάλειας
Προστατευμένα χρήση μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας για να βοηθήσει να προστατεύσει τα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας σας από ένα συμβιβασμένο ύφασμα καθώς επίσης και να βελτιώσει τη συμμόρφωσή σας. Τα προστατευμένα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας BitLocker και θα τρέξουν στους υγιείς οικοδεσπότες.

 

Προστατεύστε τα πιστοποιητικά διοικητών
Βοηθήστε τα πιστοποιητικά διοικητών φρουράς από πέρασμα-ο-Pass-the-Hash τις επιθέσεις με τη χρησιμοποίηση της πιστοποιητικής φρουράς και της μακρινής πιστοποιητικής φρουράς. Περιορίστε τα προνόμια διοικητών με την πάνω στην ώρα διοίκηση και ίσα-ίσα τη διοίκηση.

Προστατεύστε τις εφαρμογές που τρέχουν στο λειτουργικό σύστημα σας, οπουδήποτε έχει επεκτείνει
Ενισχύστε την προστασία των -εγκαταστάσεων ή του τρεξίματος εφαρμογών σας στο σύννεφο. Η βοήθεια εξασφαλίζει μόνο εμπιστευμένα τρεξίματα λογισμικού στον κεντρικό υπολογιστή με τη φρουρά συσκευών. Η βοήθεια προστατεύει από τις επιθέσεις δωροδοκίας μνήμης με τη φρουρά ροής ελέγχου. Η βοήθεια προστατεύει από γνωστός malware με το Windows Defender που βελτιστοποιείται για τους ρόλους κεντρικών υπολογιστών.

Ανιχνεύστε τις απειλές ασφάλειας γρήγορα
Η βοήθεια ανιχνεύει την ύποπτη συμπεριφορά στον πυρήνα ή άλλες ευαίσθητες διαδικασίες με τις προηγμένες ικανότητες ελέγχου. Συν, ιδέες διοικητικής ακολουθίας διαδικασιών της Microsoft χρήσης & εργαλεία Analytics στις επιφυλακές και την υποβολή έκθεσης οργάνωσης.

Απομόνωση εφαρμογής αύξησης
Η βοήθεια προστατεύει τις εμπορευματοκιβώτιο-βασισμένες στο εφαρμογές με τα εμπορευματοκιβώτια υπερβολικός-β. Χρησιμοποιήστε τη διανεμημένη αντιπυρική ζώνη, μια λογισμικό-καθορισμένη ικανότητα δικτύωσης, για να ελέγξετε την εσωτερική και εξωτερική κυκλοφορία δικτύων στα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας.

Βελτιώστε τη συμμόρφωση και την ασφάλεια
Μάθετε πώς ο κεντρικός υπολογιστής το 2016 παραθύρων μπορεί να βοηθήσει εσείς μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις συμμόρφωσης προτεραιότητας και τους στόχους ασφάλειας όπως PCI DSS 3,2, ο ISO 27001, και FedRamp αποτελεσματικότερα.

Πάρτε το hypervisor που είναι έτοιμο για το σύννεφο όταν είστε
Μεταναστεύστε ευκολότερα στο σύννεφο με το hypervisor που τρέχει κυανό, το παγκόσμιο μεγαλύτερο datacentre. Στηριχθείτε σε μια πλατφόρμα κεντρικών υπολογιστών το 2016 παραθύρων που όχι μόνο αναγνωρίζεται από Gartner ως ηγέτης στη εικονικοποίηση κεντρικών υπολογιστών x86, αλλά έχει το ρητό αναλυτών θα αλλάξει ανταγωνιστικό το δυναμικό για τη εικονικοποίηση.

Εκτός από όταν μεταναστεύετε φόρτοι εργασίας στο σύννεφο με το υπερβολικός-β
Τρέξτε τους φόρτους εργασίας σας στο υπερβολικός-β, κατόπιν μεταναστεύει εύκολα αυτοί από τις -εγκαταστάσεις σε ένα μηχάνημα εικονικής πραγματικότητας κεντρικών υπολογιστών παραθύρων στο σύννεφο.

Στηριχθείτε στη μοναδική ενσωματωμένη ασφάλεια των virtualized φόρτων εργασίας
Χρησιμοποιήστε τα προστατευμένα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας για να κρυπτογραφήσετε τα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας σας με BitLocker και η βοήθεια εξασφαλίζει ότι τρέχουν μόνο στους οικοδεσπότες που εγκρίνονται από την υπηρεσία φυλάκων οικοδεσποτών.

Ανάπτυξη
Η Microsoft έχει αναδιοργανωθεί από Satya Nadella, βάζοντας τις κεντρικές ομάδες κεντρικών υπολογιστών και συστημάτων από κοινού. Προηγουμένως, η ομάδα κεντρικών υπολογιστών ευθυγραμμίστηκε περισσότερο με την ομάδα πελατών παραθύρων. Η κυανή ομάδα συνεργάζεται επίσης στενά με την ομάδα κεντρικών υπολογιστών.
Το Μάρτιο του 2017, η Microsoft κατέδειξε μια εσωτερική έκδοση του κεντρικού υπολογιστή το 2016 που τρέχει στην αρχιτεκτονική ARMv8-α. Αναφέρθηκε ότι η Microsoft λειτουργούσε με Qualcomm Centriq και τα τσιπ Cavium ThunderX2. Σύμφωνα με το James Vincent του άκρου, η παρούσα απόφαση διακινδυνεύει την κυριαρχία της Intel της αγοράς κεντρικών υπολογιστών ΚΜΕ. Εντούτοις, η πιό πρόσφατη έρευνα από τη Microsoft αποκάλυψε ότι αυτή η έκδοση του κεντρικού υπολογιστή παραθύρων είναι μόνο για την εσωτερική χρήση και προσκρούει μόνο στους συνδρομητές της κυανής υπηρεσίας της Microsoft.

 

 

Σημαντική σημείωση:

 

 • Αυτό το κλειδί είναι για την επιλογή 50 μακρινή σύνδεση υπηρεσιών RDS υπολογιστών γραφείου χρηστών.

 • Πρέπει να έχετε έναν κεντρικό υπολογιστή το 2016 OS παραθύρων και να τον ενεργοποιήσετε πρώτα, κατόπιν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλειδί για να ενεργοποιήσετε το CALS 50 χρηστών RDS.

 • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλειδί για να ενεργοποιήσετε τον κεντρικό υπολογιστή το 2016 OS παραθύρων.

Αυτό το prodct είναι μια άδεια διάρκειας ζωής καμία μηνιαία ή ετήσια αμοιβή.

 • 1 εγγύηση έτους: είμαστε επικυρωμένος συνεργάτης της Microsoft και αφιερωνόμαστε για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε όλες τις αγορές
 • ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ παράδοση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Θα λάβετε το κλειδί προϊόντων σας, να μεταφορτώσει τις συνδέσεις και τις οδηγίες εγκαταστάσεων αμέσως μετά από την πληρωμή.
 • 24 οι ΩΡΕΣ υποστηρίζουν on-line & τηλεφωνική υποστήριξη Skype
 • Πίσω εγγύηση χρημάτων: Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή για μια αντικατάσταση ή μια επιστροφή.
 •  

Γιατί μας επιλέξτε

 • Πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft ως οικοδόμο συστημάτων,
 • αφιερωμένος στις άδειες cOem και το αρχικό υλικό για να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας 100% που ικανοποιούν.
 • 1 εγγύηση έτους και εγγύηση 100%
 • 24 οι ΩΡΕΣ υποστηρίζουν on-line και ελεύθερη τεχνική υποστήριξη
 • 100% εγγύηση onsale ή μεταπώληση

 

 

 

 

Άλλα προϊόντα στο απόθεμα

 

Προϊόν
Κερδίστε την υπέρ αυτοκόλλητη ετικέττα 7
Κερδίστε τον υπέρ cOem 7
Κερδίστε την υπέρ αυτοκόλλητη ετικέττα 10
Κερδίστε τον υπέρ cOem 10
ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10 υπέρ λιανικό
Γραφείο 2019 υπέρ
Το σπίτι και η επιχείρηση γραφείων το 2016 για κερδίζουν/MAC
Κερδίστε το cOem προτύπων κεντρικών υπολογιστών το 2016
Κερδίστε χωρίζει τη λιανική πώληση προτύπων του 2016
Κερδίστε εξυπηρετεί το cOem προτύπων του 2016
Κερδίστε τον κεντρικό υπολογιστή 2019 cOem R2 STD
Όλη η συσκευασία έχει τις γλώσσες διαφοράς διαθέσιμες

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανάγκη, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με τις πωλήσεις μας όπως κατωτέρω:

 

Skype/ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales91@turingsource.com

Στοιχεία επικοινωνίας
Nick

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613168007006

WhatsApp : +8613168007006